Uitnodiging Hybrid Heaven or Hell 2

maandag 22-05-2017 in Actueel, Evenementen

Door de hybrid cloud hoeft u als Cloud & Hosting Provider geen concessies meer te doen: kiezen voor de security en maatwerk van de private cloud of voor de flexibiliteit en kostenbesparing van de public cloud? De hybrid cloud biedt namelijk het beste van beide clouds.

Maar ook het beste van beide werelden kan uitdagingen opleveren! Uw bedrijf blijft zich ontwikkelen en idealiter bewegen uw prijsmodellen flexibel mee met de veranderingen binnen de geleverde diensten. De move naar de hybrid moet hierbij niet het doel zijn maar juist het middel om dit te bereiken.

Door de mix van private prijsmodellen (vaste tarieven) en public prijsmodellen (verbruiksgebaseerd) ondervinden veel bedrijven moeite met het transparant factureren van diensten die in de hybrid cloud draaien. Laat staan om de prijsmodellen mee te laten bewegen met de ontwikkeling van diensten/oplossingen.

Tijdens de 2e sessie van Hybrid Heaven or Hell duikt CloudBilling in de wereld van flexibele prijsmodellen in de hybrid cloud.

Sprekers – vanuit de private cloud hoek

Robbert Jan Ponsen (VMware) en Peter van de Bree (ConclusionFit) zullen vanuit hun vakgebied en expertise vertellen over de uitbreiding van private met public, wat erbij komt kijken en waar rekening mee gehouden moet worden.

Aanmelden

Uitgebreide informatie over deze sessie volgt! U kunt zich alvast aanmelden via info@cloudbilling.nl

Categorieën