CloudBilling’s Holland House sessie

maandag 12-06-2017 in Actueel, Evenementen

 

Factureren van CSP services is voor veel Cloud Service Providers een uitdaging. Veel Microsoft CSP partners kunnen de diverse CSP services moeilijk meten en vervolgens combineren op één, voor de eindklant inzichtelijke factuur. Het daarbij toevoegen van eigen (service management-achtige) en andere producten en diensten maakt een en ander nog complexer.

Daarnaast hebben CSP partners ook te maken met de verschillende prijsmodellen en de ontwikkelingen daarin: op basis van welk model belast je de verschillende producten en diensten door aan je klanten en hoe groei je zelf mee met veranderingen in deze modellen?

Microsoft Inspire

Tijdens deze sessie in Washington laat CloudBilling zien hoe je als CSP partners totaal inzicht krijgt in verbruiksgegevens waardoor je gemakkelijker kan factureren, marges bewaken, prijsmodellen optimaliseren en het gedrag van eindklanten kan monitoren.

Aanmelden hoeft niet maar mag wel op: info@cloudbilling.nl

Categorieën