Event Ons evenement ‘It takes both sides to build a bridge’ was een groot succes!

Op woensdag 29 november jl., vond ons evenement ‘It takes both sides to build a bridge’ plaats. CloudBilling organiseerde dit evenement om samen met haar klanten de dialoog aan te gaan omtrent de ontwikkelingen en toekomst van CloudBilling. We hebben tenslotte onze klanten nodig om van CloudBilling een nóg groter succes te maken!

Nieuw platform

Naast een interactieve sessie met onze klanten, was er ook nieuws vanuit onze kant. CloudBilling heeft namelijk een nieuw platform ontwikkeld! Het nieuwe platform is nu nog beter geschikt voor onze internationale uitrol en biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van techniek, functionaliteit en compliancy. Onze Product Owner, Roelof Spijker, gaf een presentatie over dit nieuwe platform en daarnaast over de toekomstplannen die staan op onze roadmap.

Q&A

De insteek van ons evenement draaide hoofdzakelijk om de dialoog tussen CloudBilling en haar klanten. Tijdens de Q&A werd voor beide partijen duidelijk dat dit een prachtig middel is om van elkaar te leren en samen op één lijn te blijven wat betreft de ontwikkelingen en toekomst van CloudBilling. De sessie bestond uit het achterhalen van behoeften en wensen met daarbij aangename discussies en ideeën over belangrijke onderwerpen.

Zowel CloudBilling als haar klanten vonden het evenement een groot succes. Hierdoor hebben we besloten om het evenement volgend jaar zowel in het voorjaar, als in het najaar opnieuw te laten plaatsvinden. We willen nogmaals onze klanten bedanken en kijken uit naar een volgende sessie. Hopelijk mogen wij dan ook u (weer) verwelkomen!

terug naar overzicht