Solvinity rationaliseert de rekening voor de cloud

donderdag 28-06-2018 in Actueel

Het is geweldig om te zien hoe wij waarde kunnen toevoegen aan de propositie van onze klanten. Vandaag heeft Solvinity een heel mooi persbericht uitgestuurd over de voordelen dat het gebruik van CloudBilling hun klanten biedt.

Hans van den Broek, commercieel directeur bij Solvinity: “Met CloudBilling is Solvinity als een van de weinige cloud specialisten in staat volgens klantwensen een volledige specificatie te leveren op basis van de werkelijke en actuele afname van diensten. Zo kunnen onze klanten het gebruik van diensten optimaliseren en de voordelen van cloud computing optimaal benutten.”

“CloudBilling biedt een moderne manier van dienstverlening. Hiermee kan Solvinity hun volledige portfolio aan producten en diensten met verschillende prijsmodellen op gebruiksbasis aan hun eindklanten doorbelasten. Met het proces dat we samen hebben ingericht, biedt Solvinity inzicht en controle aan hun klanten.

Rob Coppen, directeur bij CloudBilling: “Van al onze klanten gaat Solvinity het verst in de strategische benadering. Ze zijn vroeg begonnen de producten en diensten via dit billing platform te laten lopen en hebben de business hierbij betrokken.”

Lees hier het hele artikel.

Categorieën