CloudBilling @ Microsoft Inspire!

donderdag 19-07-2018 in Actueel, Evenementen

Deze week is CloudBilling aanwezig bij Microsoft Inspire in Las Vegas! Om nieuwe vrienden te maken, opnieuw contact te leggen met de oude, ideeën op te doen. En vooral om geïnspireerd te raken hoe we beter kunnen voldoen aan de behoeften van de Microsoft-gebruiker en de kansen die Microsoft biedt!

Met een groei van 42% in Office 365, 65% in Dynamics, 93% in Azure en 135 miljoen Office 365-gebruikers zijn er tal van mogelijkheden voor CloudBilling om de billing van deze services te automatiseren.

Met de ervaring die we hebben met veel CSP-klanten, durven we te zeggen dat we een uitstekende oplossing voor dit soort bedrijven (en nog veel meer) hebben.

Nog meer uit Microsoft Inspire halen? Kom naar ons Post Microsoft Inspire Event op woensdag 19 september in Amsterdam! Samen met sprekers van Microsoft, zoals Bart van der Knaap (directeur OCP-SMC) en Tony Krijnen (IoT Technology Strategist), nemen we je mee langs de hoogtepunten van Inspire 2018 en de ontwikkelingen op het gebied van Cloud & Internet of Things.

Inschrijven >

CloudBilling at Microsoft Inspire @ T-Mobile Arena Las Vegas

 

Categorieën