Nieuwe lay-out menu

dinsdag 24-07-2018 in Actueel

Met de release van vorige week naar v1.9.9. we hebben de nieuwe lay-out voor het menu geïntroduceerd. Het ziet er niet alleen beter uit, maar het belangrijkste is dat de gebruikerservaring ook is verbeterd!

De structuur van het menu is nu logischer met de introductie van de instellingsknop en het hernoemen en/of verplaatsen van sommige menu-items. Met deze aanpassingen hebben we een belangrijke stap gezet om de usability te verbeteren. Een volledig overzicht van de wijzigingen in de nieuwste release vindt u hier.

Verbetering van de usability is een van de twee belangrijkste ontwikkelingsthema’s van 2018. In de komende maanden zullen we werken aan een andere grote verbetering van de usability van CloudBilling. We houden u op de hoogte!

 

Categorieën