Nieuw: CloudBilling Business Intelligence

maandag 29-10-2018 in Actueel

CloudBilling maakt van billing data strategisch hulpmiddel

Omzetstijging door strategische inzichten

CloudBilling introduceert CloudBilling Business Intelligence. Hiermee biedt CloudBilling strategisch inzicht in onder andere klantgedrag en productprestaties. De billing data uit CloudBilling wordt ontsloten in een BI-omgeving en is zo uitgebreid te analyseren.

 

Billing data verder kapitaliseren

Dit is een belangrijke stap in de lange termijn visie van CloudBilling. “Ons uiteindelijke doel om billing data verder te kapitaliseren komt zo weer een stap dichterbij”, aldus Rob Coppen, directeur CloudBilling. “Door de data uit CloudBilling breed analyseerbaar te maken kunnen we gaan nadenken over toekomstige uitbreidingen, zoals what-if analyses en alerting”.

Met CloudBilling Business Intelligence kunnen analyses gemaakt worden op alle niveaus. Van periodieke standaard rapportages tot ad hoc analyses. Zo draagt CloudBilling bij aan een data driven strategie.

 

Data breed ontsluiten

Coppen: “Vanuit het billing proces valt nog veel aanvullende winst te behalen bij organisaties”. Door deze BI omgeving breed beschikbaar te maken in een organisatie blijft waardevolle informatie uit billing data niet beperkt tot de financiële afdeling. Van product management tot marketing en van sales tot directie: iedereen is in staat om voor zijn eigen vakgebied in te zoomen op relevante informatie.

“Denk aan de customer life cycle en rayon verschillen. Met inzichten uit CloudBilling Business Intelligence zijn accountmanagers gerichter aan te sturen, onderbouwd met data. Door dashboards in te richten afgestemd op de behoeften van afdelingen zijn afwijkingen van de normaal snel  inzichtelijk.”

 

Met de uitbreiding van CloudBilling Business Intelligence wordt verder invulling geven aan het CloudBilling Maturity model: van het op orde brengen van de billing naar het inzichtelijk maken hiervan. En zo in staat te zijn strategische beslissingen te kunnen nemen.

 

Meer weten?

Interesse in CloudBilling en onze Business Intelligence oplossing?
Neem contact op en we geven u graag een vrijblijvende demo!


Meld mij aan voor CloudBilling nieuws en updates.

* is verplicht

 

 

De gegevens die u hier invult worden gebruikt om contact met u op te nemen en de opvolging hiervan. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy Policy.

Categorieën