Event Webinar: Cloud Economics

Hoe vergroot je het inzicht in cloud gebruik en maak je kosten beheersbaar voor je klant?

In het webinar Cloud Economics op 26 november 2021 delen we kennis en ervaring aan de hand van praktijkvoorbeelden, waarbij de CloudBilling dashboards en reports ondersteuning bieden voor een goed advies aan klanten.

Ben je benieuwd hoe jouw dienstverlening hiervan kan profiteren? Schrijf je in voor het webinar via onderstaande knop:

Hoe vergroot je het inzicht in cloud gebruik en maak je kosten beheersbaar voor je klant?

Meer controle binnen de cloud en een beter klantgesprek

Hoe krijg je meer inzicht in het gebruik en de kosten van de public cloud? En hoe kun je met dit inzicht de kwaliteit van klantgesprekken verbeteren? Op deze vragen gaan we dieper in tijdens het webinar op 26 november.
De toenemende complexiteit en dynamiek van de cloud maakt het moeilijk om controle te houden. Het is vaak onduidelijk welke clouddiensten waarvoor gebruikt worden en waar precies voor betaald wordt. Dit leidt ertoe dat eindklanten behoefte hebben aan transparantie en een partner die hen kan adviseren hoe het huidige cloud gebruik aansluit bij hun business.

Doe mee aan het webinar!

Neem deel aan ons halfuur durende webinar om de antwoorden te krijgen hoe je het inzicht vergroot in je cloudgebruik. Aan de hand van een live demonstratie ervaar je hoe cost management rapportages dit inzicht bieden en de onmisbare basis vormen voor een passende cloudstrategie. We tonen aan hoe deze inzichten zowel jou als de eindklanten helpen om onderbouwde keuzes te maken.

Partnerschap

Met de CloudBilling Customer Portals gaan gesprekken weer over strategie en waarde in plaats van prijs. Zo helpt de dienstverlening bij de groei van de relatie met de eindklant tot een volwaardig partnerschap.

terug naar overzicht