Over CloudBilling

Bij CloudBilling geloven we dat op gebruik gebaseerde business modellen de toekomst zijn. Op abonnementen gebaseerd, pay-per-use, fixed fees, combinaties van dergelijke modellen, etc.

Het beheren van de facturering van allerlei business modellen is onze expertise. We stellen bedrijven een agile ecosysteem te hebben en snel te kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Organisatie

CloudBilling is een jonge en innovatieve organisatie. We ontwikkelen software vanuit ons eigen ontwikkelingscentrum in Kaapstad. Daarnaast hebben we ook een team in India.

Ons aanbod

Wij bedienen bedrijven die te maken hebben met uitdagende billing structuren. We bieden een uitgebreide applicatie voor het managen en factureren van op gebruik gebaseerde diensten. Onze flexibele billing oplossing vereenvoudigd de facturatie van pay-per-use diensten aanzienlijk en geeft inzichten, op een operationeel en strategisch niveau.

Meer informatie over wat CloudBilling kan betekenen voor uw organisatie vindt u hier.

CloudBilling & Yellowtail

CloudBilling is onderdeel van de Yellowtail Group. Ons kantoor staat in Naarden.

Security

Onze service wordt gehost vanuit Nederlandse datacenters die voldoen aan de hoogste certificeringen. Data wordt versleuteld verstuurd en veilig opgeslagen met dagelijkse backups naar diverse, geografisch van elkaar gescheiden, locaties.


Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën?
Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Contact >