Amazon AWS

Billing voor Amazon Web Services

De services van AWS helpen je om geavanceerde applicaties te bouwen met meer flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Waar AWS niet in voorziet, zijn tools ter ondersteuning van facturering voor AWS verbruik. Terwijl het groeiende gebruik van AWS door klanten het juist steeds ingewikkelder maakt om gepersonaliseerde facturering te kunnen leveren. Met de AWS-connector van CloudBilling maak je eenvoudig gepersonaliseerde facturen voor klanten. De connector automatiseert snel en gemakkelijk de kosten van verschillende services en managed services fees.

 

Voordelen van de AWS-connector

  • Verzamel al het AWS gebruik
  • Creëer één samengevoegde factuur per klant  
  • Voeg meerdere AWS accounts (master & linked) samen 
  • Pas gepersonaliseerde prijzen toe

Gepersonaliseerde facturen eenvoudig geleverd

Verbind verschillende master accounts

Configureer meerdere master accounts vanuit één CloudBilling-account. Bereken en factureer combinaties van master accounts en corresponderende linked accounts en ontvang rapportages van het actuele dagelijkse verbruik.

Beheer de verdeling van reserves

Bepaal de verdeling van reserveringen over de verschillende accounts. Verdeel de reserveringen die je hebt aangeschaft gelijkmatig over andere accounts of bereken ze met publieke on-demand tarieven.

Automatiseer services fees

Automatiseer managed services fees voor kosten die gerelateerd zijn aan het gebruik van de AWS cloud en pas complexe prijsmodellen toe voor gepersonaliseerde support fees gebaseerd op spend tiers.

Verschaf inzicht

Bepaal zelf het detailniveau dat je wil laten zien op de facturen voor AWS. Onze implementatie consultants kunnen je helpen met het ontwerpen van een factuur layout die perfect past bij jouw business.

Maak afzonderlijke afspraken voor betalingsmethoden

Bepaal hoe je om wil gaan met:

  • Credits
  • Refunds
  • SppDiscounts
  • Belastingen

Beslis om deze te onthouden of door te rekenen aan de klant. Geef klanten gepersonaliseerde mages of kortingen en bepaal een afzonderlijke afhandeling van belastingen.

 

Probeer de AWS-connector vrijblijvend uit

CloudBilling integreert naadloos met Amazon Web Services (AWS). Met de AWS-connector van CloudBilling maak je eenvoudig gepersonaliseerde facturen voor klanten. 

Start jouw gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek wat de CloudBilling oplossingen voor jouw organisatie kunnen doen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en tijd te besparen door het factureringsproces te automatiseren.

Vul het formulier in om uw gratis proefperiode te starten zonder verplichtingen. Ons team zal contact met je opnemen om je optimaal te ondersteunen tijdens de proefperiode.