Amazon AWS billing software

De verkoop en levering van Amazon Web Services (AWS) oplossingen zit in een stijgende lijn. AWS wordt het meest gebruikt voor datamanagement & opslag, back-up & recovery, analytics en communicatietoepassingen. Het leveren, beheren en de billing van deze diensten wordt steeds complexer én kritischer. Alleen al door de pay-as-you-go approach vraagt het aanbieden van AWS om geavanceerde AWS billing software.

AWS is een enorm cloud service platform met flexibele IT-diensten die via de cloud beschikbaar worden gesteld. Door het pay-per-use afrekenmodel worden deze diensten afgerekend op basis van het daadwerkelijke verbruik. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk de meest geavanceerde technologieën te gebruiken tegen beperkte kosten. Een zeer flexibele en schaalbare oplossing.

Amazon Web Services (AWS) billing

Als AWS reseller levert u AWS diensten aan uw klanten. Amazon stelt u daarmee in staat Cloud diensten te leveren op basis van daadwerkelijk gebruik.

U bent verantwoordelijk voor de delivery, support én facturatie van de AWS oplossingen aan uw klanten. Deze oplossingen worden op basis van capaciteit over wisselende tijdsperiodes afgenomen. Op basis van dit daadwerkelijke verbruik factureert Amazon deze diensten aan u. AWS stelt hiervoor een billing rapport beschikbaar waarin al het verbruik en de kosten daarvan worden geregistreerd. Deze moet u verwerken naar facturen voor uw klant. Maar hoe regelt u dat?

Facturering verloopt vaak via bestaande boekhoudsystemen. Deze systemen zijn minder geschikt voor het verwerken van diensten die fluctueren. Dat maakt het afrekenen van de AWS diensten van Amazon complexer dan nodig.

De oplossing voor AWS billing

CloudBilling heeft een billing service ontwikkeld waarmee u het genereren van AWS facturen automatiseert. Met deze Cloud gebaseerde oplossing kunt u uw afgenomen AWS diensten eenvoudig op basis van daadwerkelijke verbruik factureren.

Één factuur met al uw diensten

Ook is het eenvoudig mogelijk om op de facturen het AWS verbruik te combineren met het verbruik of licenties van andere Cloud services zoals Microsoft (CSP) of uw eigen diensten.

CloudBilling leest al deze verbruiksstromen per klant in, en matcht dit met de prijsmodellen die u heeft opgevoerd in CloudBilling.

Onze oplossing bestaat verder uit:

Automatiseer uw billing & krijg waardevolle inzichten

Vraag een demo aan

In 30 minuten ziet u hoe CloudBilling uw billing run
aanzienlijk korter maakt.

Demo aanvraag >

Vragen?

Heeft u vragen over CloudBilling of de mogelijkheden en opties voor uw organisatie? Onze specialisten helpen u graag.

Contact >