CloudBilling Enterprise

Voor de facturatie van hoge volumes
en complexe processen

– Volop flexibiliteit

– Schaalt mee met uw organisatie

– Te integreren binnen bestaande financiële processen

Onze billing experts leveren diepgaande expertise van billing, cost en accounting processen


Geschikt voor elke branch, elk prijsmodel

SOFTWARELEVERANCIERS // CLOUDDIENSTEN // ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Bruikbaar in combinatie met
diverse boekhoud- en ERP systemen

TWINFIELD // SAP // EXACT // SNELSTART // DYNAMICS // SAGE // AFAS // QUICKBOOKS // XERO // VISMA


CloudBilling in de order-to-cash flow

Met onze billing oplossing en expertise van de gehele order-to-cash flow zorgen wij voor grip en controle.


Wat wij bieden

Ondersteuning van de meest complexe prijsmodellen

Wij helpen u uw billing op maat in te richten met onze zeer flexibele billing oplossing. Door ondersteuning van de meest uiteenlopende prijsregels en het kunnen combineren van verschillende bronsystemen kan CloudBilling de meest complexe billing situaties aan.

Ondersteunde prijsmodellen: recurring, subscription, usage based, flat fee, staffels, discounts, custom pricing.

Uw facturatiestromen tijdig, volledig & juist

CloudBilling zorgt voor grip op de facturatie en een betere stroomlijning van workflows. Door automatisering van diverse processen wordt de foutkans geminimaliseerd. Alle consumptie wordt teruggeleid naar klanten waardoor er geen omzet misgelopen wordt en de cashflow verbetert.

CloudBilling is gespecialiseerd in de calculatie van facturen en de afhandeling van deze documentenstroom. Wij ondersteunen verschillende valuta, factuurtalen en belastingen.

Uitgebreide BI mogelijkheden met CloudBilling BI

CloudBilling zorgt niet alleen voor overzichtelijke facturen, maar verzamelt ook zeer waardevolle data. Met CloudBilling BI zorgt u voor accurate financiële rapportages op maat, dankzij de uitgebreide analysemogelijkheden.

Ideaal voor het beter en breder inzichtelijk krijgen van marges op uw producten en het opsporen van omzetkansen.  

Meer informatie >>


CloudBilling ondersteunt al jaren zeer uiteenlopende grote Enterprises


Security & support

Met CloudBilling beschikt u over een betrouwbare oplossing. Onze technische en organisatorische security maatregelen waarborgen de continuïteit en performance van het platform. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. CloudBilling wordt gehost in data centers met professionele hosting services van het hoogte niveau en met industriestandaarden zoals ISO 27001 en ISO 9001.

De support van CloudBilling is persoonlijk, met korte lijnen en kort op de bal. Bij ons bent u geen nummer. Neem contact met ons op via sales@cloudbilling.nl en ervaar het zelf.


Onze aanpak

We beginnen uiteraard met een kennismaking. We horen graag wat de uitdagingen zijn en lichten toe wat wij kunnen betekenen. Uiteraard met een korte demo van CloudBilling.

Als dit klikt volgt een ‘Deepdive’. Met de belangrijkste betrokken personen van uw organisatie gaan we de diepte in. Hoe zit jullie facturatie proces nu in elkaar? Hoe moet dit gaan werken? wat is de scope van het project? Etc.

Op basis hiervan komen wij met een voorstel hoe we dit project aanvliegen en de afbakening van een eventuele Proof of Concept. Hierin voeren we uw meest uitgebreide klant-cases op in CloudBilling. De volgende stap is het opvoeren van alle klanten, producten en prijsregels.  

En daarna? Na een CloudBilling training kan uw organisatie eenvoudig zelf nieuwe klanten, producten en prijsregels toevoegen. Uiteraard met ondersteuning waar nodig. Zo zorgen we voor een overgangsperiode waarin ervaring op wordt gedaan met de ondersteuning van onze experts.


Meer weten?

Praat met één van onze billing experts

Guus Bots

Met een brede ervaring met verschillende financiële processen weet Guus als geen ander hoe facturatie-vraagstukken een grote impact kunnen hebben op corporate organisaties.

Srinath Vijayaraghavan

Het op orde brengen van het order-to-cash proces reikt veel verder dan alleen de financiële kolom. Srinath zorgt niet alleen voor een gedegen implementatie maar zorgt ook voor een doordachte uitrol.  

Maak een afspraak met Srinath

Merijn Schipper

Als Cloud en MSP consultant van het eerste uur kent Merijn alle ins en outs van Microsoft CSP- en Azure facturatie. Ook de facturatie van diensten als AWS en VMware zijn voor Merijn gesneden koek.