Billing-product CloudBilling

Billing Complexe facturen, simpel gemaakt.

Het Billing-product van CloudBilling is een krachtige, flexibele en volledige SaaS-oplossing om complexe billingconstructies eenvoudig uitvoerbaar te maken. Billing brengt het totale billingproces in kaart en is daardoor zeer geschikt voor bedrijven met een grote hoeveelheid eindklanten of veel aparte prijsafspraken en uitzonderingen per klant, die daarnaast ook andere kosten verwerken van partners.

Alle billing data in één platform.

Flexibele verrekening

Uitgebreide mogelijkheden voor implementatie van zowel bestaande situatie als nieuwe prijs- en afrekenmodellen, met verrekening op basis van diverse modellen én over de hele keten; naar eindklanten, distributeurs, verkooppartners en leveranciers.

Uitgebreide integratiemogelijkheden

Eenvoudige koppeling met bestaande productplatformen, CRM- en boekhoudsystemen en verschillende mogelijkheden om data uit te wisselen. Billing bevat daardoor alle data die nodig is om gemakkelijk en realtime te factureren.

Gecontroleerd proces

Altijd volledig en realtime overzicht over het gehele billing proces. Data en rapportages zijn op ieder moment in de maand afleesbaar en bieden zo optimale controle over use based cost management.

Probleemloos opschalen

Automatische facturatie na eenmalige configuratie van klanten, producten en prijzen. Met mogelijkheden om uitzonderingen te koppelen aan alternatieve prijsplannen of tijdelijke kortingen. Of het nu gaat om 100 of 100.000 facturen.

Eenvoudige integratie externe platforms

Billing kan geïntegreerd worden met bijna elk platform. We leveren een goed gedocumenteerde API en bieden verschillende standaard connectoren met platforms van derden. Voor Service Providers biedt Billing standaard connectoren met Amazon Webservices, Microsoft Azure & O365 en Google Cloud. Gedetailleerd dagelijks verbruik wordt uitgelezen door de connectoren en gerapporteerd in Billing. Naast de standaard connectoren kunnen ook andere systemen worden geïntegreerd met behulp van de gedocumenteerde CloudBilling API.

Ervaar Billing

Billing De voordelen van Billing

  • Versterken schaalbaarheid en positie in markt
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Geverifieerde & complete facturen

Billing De voordelen van Billing

  • Versterken schaalbaarheid en positie in markt
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Geverifieerde & complete facturen

Billing De voordelen van Billing

  • Versterken schaalbaarheid en positie in markt
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Geverifieerde & complete facturen

Sinds de implementatie van CloudBilling is het factureringsproces van Basecone aanzienlijk versneld en vereenvoudigd. Daardoor is het hele factureringsproces van Basecone ook veel schaalbaarder geworden. In minder dan een dag zijn, met de inzet van slechts 1,5 FTE, is het facturatieproces van meer dan 10.000 klanten in Europa af te handelen, inclusief de vereiste omzet- en financiële rapportages. Voor meer informatie downloadt het Basecone succesverhaal

DOWNLOAD SUCCES VERHAAL

Impact