Wat is CloudBilling?

CloudBilling: Een flexibele en schaalbare billing oplossing 

Het managen van pay-per-use is ons expertise. Wij bieden een krachtige billing oplossing voor het factureren van diensten op basis van verbruik. Wij geven u controle, flexibiliteit en inzicht in uw billing proces. 

 

Wij geloven dat business modellen op basis van verbruik de toekomst zijn. Als gevolg hiervan groeit de wirwar van prijsmodellen en contractuele afspraken snel. Tegelijkertijd wordt factureren steeds complexer en tijdrovend. Dit vraagt om een flexibele en schaalbare billing oplossing.

Pay-per-use billing oplossing

Onze billing oplossing is geschikt voor de facturatie van zeer diverse producten en diensten. We focussen ons echter op de facturatie diensten met een pay-per-use uitgangspunt. Ten eerste ondersteunen we allerlei soorten facturatie scenarios. Pay-per-use, metered billing, staffels, bundles, we kunnen ze aan. Daarnaast zorgt onze flexibiliteit ervoor dat u snel kan schakelen bij veranderende marktcondities, services en business modellen.

Insights into your revenue, costs and margings with our reports

 

Real-time inzicht

Tegelijkertijd zorgt CloudBilling voor inzicht in uw omzet, kosten en marges met onze reports. Check deze reports regelmatig en u krijgt waardevolle inzichten in de prestaties van uw organisatie.

 

 


Ontdek de billing oplossing voor uw organisatie

Vraag een demo aan

Lijkt uw billing probleem uniek? Geen zorgen. We geven u graag een vrijblijvende demo van CloudBilling, afgestemd op uw situatie.

Demo aanvraag >

Hoe werkt CloudBilling?

CloudBilling importeert data en zet dit om in duidelijke, gedetailleerde facturen. Laat ons u zien hoe uw facturatie zo veel makkelijker kan!

Hoe werkt het >

Vragen?

Heeft u vragen over CloudBilling of de mogelijkheden en opties voor uw organisatie?
Onze specialisten helpen u graag.

Contact >