CloudBilling BI demo rapport

Bedankt voor uw interesse in CloudBilling Business Intelligence.
Klik op de knop hieronder om naar het CloudBilling BI demo rapport te gaan.

CloudBilling BI
demo rapport >

Dit interactieve rapport geeft u een idee van de gegevens die voor u beschikbaar worden met CloudBilling Business Intelligence.

Dus ga aan de slag, kijk rond en klik naar lagere niveaus! Onderstaand een toelichting op de getoonde informatie.

Waar kijkt u naar

Pagina 1: Gefactureerde bedragen over tijd

De eerste pagina geeft u een beeld van de gefactureerde bedragen over tijd. Per klant, per maand en opgedeeld in productcategorieën. Klik op een maand en het verkoopbedrag per klant wordt aangepast aan de geselecteerde maand.

Pagina 2: Verkoopcijfers per product

Op de tweede pagina ziet u de omzetopbouw per maand, op basis van de verschillende klant clusters. Beweeg de muis over de klant clusters, met de knoppen in de linkerbovenhoek kunt u nu in- en uitzoomen in de klant cluster structuur. In dit voorbeeld zijn er klant clusters op basis van land gemaakt.

Pagina 3: Kaart met gemiddeld factuurbedrag

Op pagina 3 wordt weergegeven hoe het gemiddelde factuurbedrag per klant geografisch gespreid is. Hoe groter de cirkel, hoe groter het gemiddelde factuurbedrag.

Pagina 4: Klant details uit verschillende systemen

Op pagina 4 wordt een gedetailleerder beeld gegeven van de daadwerkelijke omzet per klant. Met meer details over tijdseenheden, productcategorieën en subcategorieën. Klik op een gedeelte van het linker cirkeldiagram en u ziet de omzet per klant voor een specifieke productcategorie. Zoom in met de knoppen in de linkerbovenhoek van dit gedeelte en u kunt specifieke productsubcategorieën selecteren. Wij zijn zo in staat de omzet uit verschillende productiesystemen overzichtelijk in kaart te brengen

Pagina 5: Facturen over tijd

Op pagina 5 krijgt u inzicht in de klant evolutie. Het toont het gemiddelde factuurbedrag tijdens de looptijd van een klant. Met de vakjes aan de linkerkant kunt u inzoomen op bepaalde landen en productsubcategorieën. Dit helpt u om te zien hoe specifieke klanten zich over tijd gedragen ten opzichte van het gemiddelde.

Pagina 6: Van trends naar details

De laatste pagina toont u de breedte van analyses die kunnen worden gedaan. Van het hoogste niveau tot de kleinste details. Speel met de knoppen in de linkerbovenhoek en wissel tussen kolommen en rijen om het inzoomen op details onder de knie te krijgen. Alle informatie uit diverse systemen komt samen in uw facturen, en daarmee in CloudBilling Business Intelligence.


Interesse?

We hopen u een goed beeld te hebben gegeven van de mogelijkheden die CloudBilling Business Intelligence u biedt.

Wilt u meer weten over CloudBilling Business Intelligence?
Of heeft u behoefte aan specifieke rapportages en inzichten waarmee we u kunnen helpen?

Laat het ons weten!

 


Meld mij aan voor CloudBilling nieuws en updates.

* is verplicht

 

 

De gegevens die u hier invult worden gebruikt om contact met u op te nemen en de opvolging hiervan. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy Policy.