CloudBilling Business Intelligence

CloudBilling Business Intelligence
Maak extra omzetkansen zichtbaar

Analyseer verbruik én afgerekende euro’s

Met CloudBilling Business Intelligence kunt u slim sturen op verbruik én afgerekende euro’s. CloudBilling weet immers wat er wordt verbruikt en wat er is afgerekend. Het billing platform kent uw prijsmodel namelijk tot in de details.

Ready to go inrichting

CloudBilling Business Intelligence wordt geleverd met een standaard basisinrichting. We zetten een inrichting op die, zodra het CloudBilling billing platform gaat draaien, laat zien welke data er allemaal beschikbaar is.

Vervolgens heeft u alle vrijheid om de dashboards en rapportages naar uw wensen aan te passen. Vanuit een bestaande basis starten is immers altijd makkelijker dan met een leeg blad beginnen.

Analyses o.b.v. uw business inrichting

Met CloudBilling Business Intelligence kunt u analyses maken op alle niveaus. Dit kan doordat de product- en klantgroep structuur uit ons billing platform worden meegenomen in de BI omgeving. Van hoofdgroepen tot individuele klanten en producten.


Demo omgeving bekijken?

Benieuwd geworden naar de CloudBilling Business Intelligence oplossing?
Klik op onderstaande knop!

 

Naar de demo >

Toelichting >

Deze interactieve omgeving geeft u een idee van de gegevens die voor u beschikbaar worden met CloudBilling Business Intelligence.


Uw billing op orde met CloudBilling
.

Met het CloudBilling billing platform brengt u uw billing op orde.
Tegelijkertijd bouwt u ook een enorme hoeveelheid waardevolle data op.

+

Waardevolle inzichten met de kant en
klare CloudBilling BI database

Krijg inzicht in klantgedrag en productprestaties! Met CloudBilling Business Intelligence bent u in staat echt op data te sturen en nieuwe kansen te ontdekken. We ontsluiten alle in CloudBilling opgebouwde data voor u in een BI omgeving.


Verdere features

Ontdek kansen! Combineer met andere data

Natuurlijk heeft u nog veel meer data. Maak daar gebruik van! Voeg eenvoudig data uit uw andere systemen toe en ontdek allerlei dwarsverbanden. Voeg bijvoorbeeld data over free trail gebruikers uit uw productiesysteem toe. Of denk aan Customer Life Cycles en rayon verschillen.

.
.
Betrouwbare data

Zorg voor betrouwbare gegevens zonder vervuiling. Door de data van de goedgekeurde facturen uit CloudBilling te gebruiken voor BI doeleinden verzekerd u uzelf van zuivere data.

Persoonlijke & afdeling dashboards

Richt dashboards per afdeling of individu in en lever inzichten naar behoefte. Elke afdeling binnen een organisatie heeft zo zijn eigen wensen. Dat geldt ook voor data inzichten.


Altijd up-to-date

Ververs de data zo vaak als u wilt. Zo beschikt u over de meest up-to-date data en kunt u direct inspelen op actuele ontwikkelingen.


Meer weten?

Interesse in CloudBilling en onze Business Intelligence oplossing?
Of heeft u vragen?
Neem contact op en we geven u graag een vrijblijvende demo!


Meld mij aan voor CloudBilling nieuws en updates.

* is verplicht

 

 

De gegevens die u hier invult worden gebruikt om contact met u op te nemen en de opvolging hiervan. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy Policy.