Microsoft CSP/AZURE

Billing voor Microsoft CSP partners

Als Microsoft CSP partner maak je gebruik van de nieuwste Microsoft resources om unieke oplossingen te ontwikkelen voor bijna elk denkbare klant, voor bedrijven van alle groottes. Als partner ben je verantwoordelijk voor directe facturering van deze oplossingen naar klanten in een pay-per-use model. Met de Azure & 0365 connector van CloudBilling maak je eenvoudig gepersonaliseerde facturen voor klanten. De connector automatiseert snel en gemakkelijk de kosten van verschillende services en managed services fees.

 

 

Voordelen van de CSP connector

  • Verzamel gemakkelijk al het relevante gebruik
  • Combineer Azure en seat-based offers (o.a. NCE) in één factuur
  • Automatische verwerking van de wisselkoers voor Azure Plan
  • Pas gepersonaliseerde prijzen toe

Gepersonaliseerde facturen eenvoudig geleverd

Voorkom inkomstenlek

Vermijd fouten gemaakt door het handmatig verwerken van Microsoft afstemmingsdocumenten, door het verbruik van één of meer tenants automatisch samen te voegen in één factuur.

Pas gepersonaliseerde prijzen toe

Bepaal voor elke klant hoe individuele producten in rekening worden gebracht op de factuur. Stel gepersonaliseerde marges of kortingen in per klant of bereken publieke on-demand tarieven.

Verschaf inzicht

Bepaal zelf het detailniveau dat je wil laten zien op de facturen voor Azure en/of licenties. Onze implementatie consultants kunnen je helpen met het ontwerpen van een factuur layout die perfect past bij jouw business.

Vele extra’s (coming soon)

We werken aan de uitbreiding van de CSP-connector met tools voor Reserved Instances, Software Subscriptions and Azure Marketplace.

Automatiseer facturatie

Bepaal hoe je om wil gaan met:

Azure & Azure Plan

  • Exchange rates
  • Partner earned credit
  • Custom margins

Seat based offers (Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365 en meer)

  • Altijd up to date prijzen
  • New Commerce Experience

 

Probeer de CSP connector gratis uit

CloudBilling integreert naadloos met de services van Microsoft CSP. Met de CSP-connector van CloudBilling maak je eenvoudig gepersonaliseerde facturen voor klanten. 

Start jouw gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek wat de CloudBilling oplossingen voor jouw organisatie kunnen doen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en tijd te besparen door het factureringsproces te automatiseren.

Vul het formulier in om uw gratis proefperiode te starten zonder verplichtingen. Ons team zal contact met je opnemen om je optimaal te ondersteunen tijdens de proefperiode.