Feature overzicht

CloudBilling biedt een billing oplossing voor al uw facturering uitdagingen. Pay-per-use, metered billing, staffels, bundels, we kunnen het allemaal aan. Hier vindt u het functieoverzicht voor onze facturatie oplossing.

Integratie met connectoren of API

CloudBilling biedt verschillende standaard connectoren met platforms van derden. Denk aan Public Cloud Services, Private Cloud-platforms, CRM’s, etc. Naast deze connectoren kan CloudBilling ook worden geïntegreerd met andere systemen. Hiervoor gebruiken we de goed gedocumenteerde CloudBilling API. Daardoor is CloudBilling te integreren in zeer diverse IT-landschappen.

Klik hier voor meer informatie over onze integraties.

Veelomvattende prijsplannen

In CloudBilling gebruiken we geen hard gecodeerde prijsregels. Hierdoor heeft u altijd de flexibiliteit om nieuwe prijsmodellen te maken of bestaande aan te passen. Onze 9 bouwstenen voor het prijsplan kunnen op verschillende niveaus in onze product- en klantenboom worden gecombineerd en gekoppeld. Op deze manier maken we elk gewenst tariefplan mogelijk. CloudBilling biedt verschillende vooraf ingestelde prijsregels om te helpen bij de eerste introductie.

Flexibele product & klant structuren

Het is zeer eenvoudig om flexibele product structuren op te zetten binnen diverse productgroepen. Deze clustering is vaak vrij nauw gerelateerd aan uw productcatalogus, maar is hier niet toe beperkt. De klant structuren werken op dezelfde flexibele manier. Dit heeft vaak te maken met geografische locatie, distributeur- en reseller structuren.

Overzichtelijke en kloppende facturen, met gedetailleerde beschrijvingFactuur

CloudBilling biedt uw klanten duidelijke en nauwkeurige facturen met een gedetailleerde beschrijving. Het maakt niet uit hoe omvangrijk uw tariefplannen zijn. We zullen ze altijd glashelder houden, voor u en uw klanten.

Real-time billing

Continue facturatie zorgt ervoor dat de facturen altijd up-to-date zijn (hotfacturen).

Facturen in het gewenste bestands format & template 

Laat ons weten hoe u uw facturen wilt verzenden en wij zorgen ervoor. CloudBilling kan ze rechtstreeks naar uw klanten verzenden. Als een PDF, UBL, CSV of een ander format. Als u ze liever zelf verzendt, zorgt CloudBilling u dit format ontvangt. Via de gebruikersinterface of met onze API bieden we altijd een passende oplossing.

Onze factuur templates zijn volledig aanpasbaar aan uw huisstijl en andere wensen.

Export boekhoudpakket

CloudBilling kan een export genereren naar uw grootboek of boekhoudsoftware. Hiermee kunt u uw maandelijkse afsluiting van soms weken tot enkele dagen verkorten.

Rapportages & analyses

Reporting and insightsMet verschillende widgets en rapporten bieden we realtime inzicht in uw inkomsten, kosten, marges en de status van uw klant. Filter en segmenteer de uitgebreide gegevensverzameling en verkrijg betere inzichten in de prestaties van uw organisatie en het klantgedrag. CloudBilling bevat verschillende standaardrapporten. Onze Business Intelligence extensie biedt nog uitgebreidere inzichten in uw facturering gegevens.

Alle klant details in één oogopslag

De customer cockpit van de klant biedt een in een oogopslag inzicht in een klant. Hiermee kunt u beter klanten doorzoeken en wordt alle relevante informatie op één scherm getoond. Bovendien biedt het een gedetailleerde analyse van de structuur van de factuur voor de klant. Drill down van het hoogste niveau tot specifieke regels en aankopen, die ten grondslag liggen aan de factuur.


Ontdek de billing oplossing voor uw organisatie

Vraag een demo aan

Lijkt uw billing probleem uniek? Geen zorgen. We geven u graag een vrijblijvende demo van CloudBilling, afgestemd op uw situatie.

Demo aanvraag >

Prijs aanvragen

Wij bieden u dé oplossing voor alle factureringsproblemen. Selecteer de componenten van uw bedrijf en ontvang een gericht prijsvoorstel.

Prijs aanvraag >

Vragen?

Heeft u vragen over CloudBilling of de mogelijkheden en opties voor uw organisatie?
Onze specialisten helpen u graag.

Contact >