GOOGLE GCP

Billing voor Google Cloud Platform

In 2019 lanceerde Google het Partner Advantage Program voor managed serviceproviders (MSP), value-added resellers (VAR) en indirecte resellers om GCP-services door te verkopen aan eindklanten. Door 16 verschillende programma’s te consolideren in één programma met duidelijk gedefinieerde incentives stelt GCP hun partners in staat om hun expertise en vermogen om succesvol nieuwe business aan te boren te vergroten. De facturatie van GCP services en het verrekenen van deze incentives is echter moeilijk. De GCP Connector van CloudBilling biedt hiervoor een oplossing. Met onze GCP Connector kunt u uw klanten snel en gemakkelijk factureren

Voordelen van de GCP-connector

  • Verzamel al het GCP-gebruik
  • Creëer éen geconsolideerde factuur per klant
  • Consolideer meerdere GCP-accounts
  • Toepassen van aangepaste prijzen

Gepersonaliseerde facturen eenvoudig geleverd

Beheer meerdere GCP Master Billing Accounts vanaf één locatie

Combineer meerdere Master Billing accounts in één CloudBilling omgeving. Pas snel kortingen toe voor één of meerdere billing accounts en handel alle verschillende kosten in één keer af.

Voordelen voor Google Partners

Als Google Partner wilt u maximaal gebruik maken van de beschikbare incentives die voor u of uw klanten van toepassing zijn. Factureer op basis van gereduceerde tarieven of on-demand tarieven gebaseerd op uw prijsmodel en contractvoorwaarden met klanten. Stel standaard of aangepaste mark-ups in op de GCP-servicekosten, zodat u uw verkoopmarges eenvoudig kunt controleren.

Beheer verschillende soorten kosten

Met CloudBilling kunt u de Committed Use Discounts van Google delen en gedeeltelijk doorberekenen aan uw klanten. Verkrijg volledig inzicht in de verdiende Partner Discounts per klant. Daarnaast ondersteunt CloudBilling workflows voor elk type kosten, om gevarieerde acties voor verschillende kosten te automatiseren.

Inzichten verschaffen

U bepaalt zelf de mate van detail die op de factuur voor GCP wordt getoond. Onze implementatieconsultants helpen u bij het ontwerpen van een factuur lay-out die past bij uw bedrijf en bij het opzetten van de geïntegreerde Business Intelligence-functionaliteit van CloudBilling voor u en uw klanten.

Maak afzonderlijke afspraken voor betalingsmethoden

Bepaal hoe je om wil gaan met:

  • Marges voor klanten
  • Kortingen voor gecommitteerd gebruik
  • Kortingen voor langdurig gebruik
  • Hoe uw factuur te structureren

 

Probeer GCP billing vrijblijvend uit

Controle houden over uw GCP-servicekosten en facturen aan uw klanten is essentieel voor het verbeteren van uw serviceaanbod en om op tijd betaald te krijgen. CloudBilling automatiseert snel en gemakkelijk het in rekening brengen van kosten voor resourcegebruik en managed services.

Start uw 30-dagen gratis proefperiode en ervaar de voordelen van CloudBilling’s GCP connector in actie.

Vul het formulier in om uw gratis proefperiode te starten zonder enige verplichting. Ons team zal contact met u opnemen om u te helpen optimaal van uw proefperiode te profiteren.