CloudBilling - about us

Over Cloudbilling

CloudBilling faciliteert doordachte besluitvorming

CloudBilling is een snelgroeiend Nederlands techbedrijf dat de complexiteit van de usage economy ontsluiert met verhelderende oplossingen die gedetailleerd inzicht geven in facturen, verbruik en data. Al in 2009 pionierde CloudBilling met de ondersteuning van de eerste SaaS-bedrijven bij het implementeren van innovatieve billing oplossingen. Sindsdien is de dienstverlening van CloudBilling uitgebreid met producten die de data uit de transactie van het billingplatform gebruiken voor diepgaande analyse en deze verrijken met de belangrijkste inzichten voor weloverwogen beslissingen.

CloudBilling ontsluiert de usage economy met verhelderende oplossingen

zo faciliteert CloudBilling doordachte besluitvorming

CloudBilling - about us

Altijd één stap voor

CloudBilling is krachtig en solide, met een bewezen betrouwbaar fundament. Maar CloudBilling is ook: stabiel zonder stug te zijn. Verrassend adaptief blijven we ons aanpassen naar nieuwe omstandigheden. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de dienstverlening te verbeteren. Op die manier ontwikkelt CloudBilling oplossingen die meegroeien met de behoeften en uitdagingen van klanten. Zo zijn we problemen één stap voor en kunnen we waardevolle producten leveren die blijven verrassen.

CloudBilling - about us

Navigating the usage economy

CloudBilling helpt om de bomen door het bos te zien in de groeiende complexiteit van private en public cloud services, SaaS en transactionele processen. We creëren een overzicht dat laat zien waar je staat én waar je heengaat. Zo maken we onze klanten wegwijs in de complexe wereld van de usage economy.

Het management team

CloudBilling - Rob Coppen

Chief Executive Officer Rob Coppen

CloudBilling-oprichter Rob Coppen is gefascineerd door technologie als probleemoplosser voor complexe vraagstukken. Met CloudBilling zet hij zich al sinds 2009 in om bedrijven met behulp van technologie te transformeren, met diensten die een oplossing bieden voor de uitdagingen van de usage economy.

Chief Commercial Officer Robin de Vries

Robin de Vries heeft jarenlang gewerkt in de IT-branche en heeft zodoende uit eerste hand ervaring met de uitdagingen van service en software providers. Robin is bij CloudBilling verantwoordelijk voor relaties, marketing en het ontwikkelen van diensten waarmee klanten hun business kunnen versterken.