Vacature Business Consultant

Wil jij bedrijven helpen om nieuwe businessmodellen écht te laten werken? En wil je met een super steile leercurve je snel met alle facetten van het consultancy-vak bezighouden? Dan is Business Consultant bij CloudBilling dé uitdaging die jij zoekt!

Bij CloudBilling geloven we dat betalen voor gebruik in plaats van bezit (pay-per-use) het businessmodel van de toekomst is. Immers, waarom zou je betalen voor iets dat je niet gebruikt? Alleen is het goed doorberekenen en factureren van dit gebruik niet altijd even eenvoudig.

Wat doet CloudBilling?

CloudBilling maakt het bedrijven makkelijk hun diensten op basis van gebruik door te belasten. We automatiseren het billingproces. Dat scheelt onze klanten zeeën van tijd. Zo kunnen zij zich bezighouden met hun corebusiness!

Maar Billing is just the start. Door al het gebruik dat we registreren, vergaren we ook een hoop data. Dankzij deze data maken we met CloudBilling het klantgedrag en de product performance inzichtelijk voor onze klanten. Zo hebben zij het inzicht om te reageren op veranderende marktomstandigheden.

Wat doet een consultant dan?

Bedrijfsfoto vergaderzaalTsja, wat niet eigenlijk? Als consultant ben je echt onmisbaar in het gehele proces om een goede facturatieflow neer te zetten. Samen met de klant.

Elke dag is anders. Soms zit je op kantoor, maar je werkt ook regelmatig bij de klant op locatie. Als consultant bij CloudBilling ben je bijvoorbeeld bezig met het:

 • managen van jouw projecten bij zowel start- & scale-ups als bij grote spelers;
 • begeleiden van veranderprocessen bij vooraanstaande nationale en internationale klanten als Wolters Kluwer en Tellow;
 • leiden van allerlei sessies, van een technisch overleg tot een creatieve brainstormsessie.

Wat krijg je?

Bedrijfsfoto lunchBuiten al deze ervaringen die je opdoet binnen CloudBilling, krijg je natuurlijk ook nog goede arbeidsvoorwaarden die we je niet willen onthouden. Als Business Consultant bij CloudBilling krijg je:

 • een mooi salaris;
 • een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • een opleidingsprogramma en een persoonlijk ontwikkelingsbudget;
 • een Macbook Pro en een mobiele telefoon + abonnement;
 • collectieve verzekeringen en een pensioenregeling.

Wat wordt van jou tenminste verwacht?

 • Een afgeronde WO Master;
 • 0-3 jaar werkervaring;
 • Aantoonbare affiniteit met IT;
 • Haarscherpe analytische skills;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Als je ervaring hebt met financiële systemen en/of facturatie, is dat mooi meegenomen.

Over CloudBilling

Bedrijfsfoto wintersportCloudBilling bestaat uit een (nog) klein, multidisciplinair team met developers, marketeers en natuurlijk consultants. We schakelen snel en hebben korte lijnen. Daardoor krijg je snel veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je rol op jouw manier in te vullen. Geen paniek, je collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen.

CloudBilling is onderdeel van de Yellowtail Group. Het grote voordeel: de vibe & korte lijnen van een start-up, in een strak kantoor en met een lekkere lunch. Vanuit Yellowtail worden er een hoop dingen geregeld zoals trainingen & opleidingen, maar ook gezellige uitjes! Bijvoorbeeld borrels, wintersporten, een hackathon, bedrijfsvoetbal, game-avonden, etc. En dan doen we vanuit het CloudBilling-team natuurlijk ook nog het een en ander.

En nu?

Heb je nog vragen? App of bel met recruiter Kevin Overzee via 06 575 93 555. Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Mail je motivatiebrief, CV en cijferlijsten naar koverzee@yellowtail.nl!

 

Bij CloudBilling (en de onder Yellowtail Group vallende BV’s) gebruiken wij de motivatiebrief, het CV en de cijferlijsten enkel gedurende de sollicitatieprocedure ter beoordeling van de sollicitant. Wanneer de sollicitant is afgewezen, bewaren wij gedurende een jaar enkel de naam en de manier waarop de kandidaat met CloudBilling (en de onder Yellowtail Group vallende BV’s) in contact is gekomen. Dit om inzicht te krijgen in onze gebruikte wervingskanalen en eventuele toekomstige beslissingen. De rest van de verstrekte informatie wordt verwijderd.