VMware

Billing voor VMware

Veel serviceproviders combineren Public Cloud-diensten met hun eigen Private Cloud- of IaaS-aanbod. Met VMware-gebaseerde Private Cloud bent u verantwoordelijk voor de volledige facturering rechtstreeks aan uw klanten. Hier zitten een aantal uitdagingen aan verbonden. De VMware-connector van CloudBilling houdt automatisch al het verbruik bij, zodat er niets verloren gaat. Zo kunt u moeiteloos op maat gemaakte facturen leveren aan uw klanten.

Voordelen van de VMware-connector

  • Verzamel automatisch 100% van het verbruik
  • Creëer één samengevoegde factuur per klant  
  • Consolideer meerdere Resource-groepen of Tenants op één factuur
  • Pas aangepaste prijzen toe

Gepersonaliseerde facturen eenvoudig geleverd

Geen weglekkende inkomsten meer

Bij het handmatig bijhouden en factureren van VMware-verbruik loopt u een aanzienlijk risico op factureringsfouten of het ontbreken van resourcegebruik dat moet worden gefactureerd. Dit leidt tot een onberekenbaar omzetverlies. Weglekkende omzet kan een serieus probleem worden voor een bedrijf. Onze VMware integratie automatiseert dit proces, zodat niets wordt overgeslagen.

Definieer uw eigen producten en diensten

CloudBilling stelt u in staat uw eigen producten en diensten te definiëren, zodat u het gebruik van resources kunt koppelen aan producten uit uw eigen catalogus. CloudBilling wijst het gebruik van resources automatisch toe aan producten met de juiste SLA en prijsafspraken op basis van uw criteria.

Bespaar tijd op facturering en reconciliatie

Door het verzamelen, beoordelen en genereren van facturen te automatiseren, vermindert CloudBilling de tijd die u aan uw administratieve processen besteedt aanzienlijk. CloudBilling ondersteunt verschillende workflows voor elk type kosten, om verschillende acties voor verschillende kosten te automatiseren.

Geef inzicht

U bepaalt zelf de mate van detail die op de factuur wordt getoond. Onze implementatieconsultants helpen u bij het ontwerpen van een factuurlay-out die werkt voor uw bedrijf. Bovendien kunnen we gedetailleerde Business Intelligence-rapporten opzetten voor u of uw klanten.

Maak afzonderlijke afspraken voor betalingsmethoden

Bepaal hoe je om wil gaan met:

  • Aangepaste prijzen en marges instellen
  • Benodigde uren voor facturatie verminderen
  • Weglekken van omzet verminderen
  • Meer controle krijgen over de structuur van uw factuur

 

Probeer VMware billing vrijblijvend uit

Controle houden over uw VMware-gebruik en facturen aan uw klanten is essentieel voor het verbeteren van uw dienstenaanbod en het op tijd betaald krijgen. CloudBilling automatiseert snel en gemakkelijk het in rekening brengen van kosten voor resourcegebruik en beheerde services.

Start jouw gratis proefperiode van 30 dagen en ontdek wat de CloudBilling oplossingen voor jouw organisatie kunnen doen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en tijd te besparen door het factureringsproces te automatiseren.

Vul het formulier in om uw gratis proefperiode te starten zonder verplichtingen. Ons team zal contact met je opnemen om je optimaal te ondersteunen tijdens de proefperiode.