Waarom CloudBilling?

Waarom een billing oplossing? Uw klanten hebben te maken met onduidelijke, niet-transparante facturen… Het kost u veel moeite om u klanten te factureren voor wat ze daadwerkelijk gebruikt hebben… Uw administratief medewerkers zijn dagen, dan wel niet weken bezig met uw maandafsluiting… Het is een maandelijkse puzzel hoe om te gaan met individuele overeenkomsten… Hebben accountants moeite met het nauwkeurig, volledig en tijdig beoordelen van uw facturatie proces? 

Of u nu dagelijkst worstelt om uw billing voor elkaar te krijgen, of meer inzicht wil in uw sales en omzet op een strategisch niveau. CloudBilling biedt een billing oplossing die u verder brengt. 

Waarom onze klanten voor CloudBilling kiezen

Why CloudBillingControle over uw meest fundamentele proces

De facturatie van uw producten en diensten is een van de meest fundamentele processen van uw organisatie. Het moet stabiel, accuraat, compleet en op tijd zijn. CloudBilling biedt u een bewezen oplossing die deze juistheid, volledigheid en tijdigheid biedt. Uw facturatie runs lopen sneller. Facturen zijn duidelijk, correct en beter gespecificeerd.

Inzicht in omzet, kosten en marges

De gegevens die u voor uw facturering gebruikt, zijn waardevoller dan alleen voor facturering doeleinden. Het geeft gedetailleerd inzicht in bedrijfsparameters zoals uw omzet, kosten en marges. CloudBilling biedt u deze inzichten, bijvoorbeeld via verschillende standaardrapporten. Onze uitgebreide Business Intelligence extensie biedt nog meer inzichten en mogelijkheden om al deze data met elkaar te verbinden. We laten uw inzichten u naar het volgende niveau brengen.

Flexibel voor veranderende omstandigheden

De wereld waarin we leven verandert elke dag sneller. Hetzelfde geldt voor uw organisatie en haar bedrijfsmodellen. Wat vandaag werkt, kan morgen achterhaald zijn.

Flexibele tariefplannen

CloudBilling biedt u de flexibiliteit zodat u, ongeacht de wijzigingen, altijd nieuwe bedrijfsmodellen en tariefplannen kunt omzetten in nauwkeurige facturen en een gedetailleerd inzicht. Hoe we verschillende tariefplannen beheren leest u hier.

Integratie met andere oplossingen

Tegelijkertijd kan CloudBilling in veel IT-landschappen worden geïntegreerd. Met behulp van standaardconnectoren en onze uitgebreide CloudBilling API zijn vele integraties mogelijk.

Toekomstbestendig

Met CloudBilling heeft u een oplossing voor de lange termijn. Of u nu een startup bent of al een grote organisatie bent geworden, CloudBilling groeit met u mee. Bekijk onze features om te zien hoe we dit bereiken.


Ontdek de billing oplossing voor uw organisatie

Vraag een demo aan

Lijkt uw billing probleem uniek? Geen zorgen. We geven u graag een vrijblijvende demo van CloudBilling, afgestemd op uw situatie.

Demo aanvraag >

Hoe werkt CloudBilling?

CloudBilling importeert data en zet dit om in duidelijke, gedetailleerde facturen. Laat ons u zien hoe uw facturatie zo veel makkelijker kan!

Hoe werkt het >

Vragen?

Heeft u vragen over CloudBilling of de mogelijkheden en opties voor uw organisatie?
Onze specialisten helpen u graag.

Contact >